12 Internationella bak- och dessertbloggare

Det finns en uppsjö duktiga och kreativa bloggare med fokus på bakning runt om i världen och för att inte missa nya inlägg brukar jag prenumerera på de som jag tycker är de mest intressanta att följa. Nu är det många inlägg som jag missar ändå då jag helt enkelt noterat att jag följer alldeles för många bloggare och till slut blir det enbart en massa brus med bilder som far förbi i tid och otid.

Jag borde bli bättre på att koppla ur och koppla ifrån och ta upp en bok och läsa istället för att stirra på en skärm och bläddra bland bilder från bloggare och Instagrammare. Ibland blir jag lite mörkrädd när dialogrutan dyker upp om min skärmtid. Att sitta i timmar framför en skärm är ju egentligen inte normalt – likväl sitter jag där dagen efter och glor samtidigt som mitt liv passerar revy. Guldfisk eller!

Här har jag letat fram 12 stycken schyssta bloggar som är väl värda att följa. Och du, ha koll på din skärmtid😉


Foto: Heather Baird med bloggen Sprinkle Bakes


12 internationella bak- och dessertbloggare

Blogg: Minimalist Baker
Drivs av: Dana Shultz

Blogg: Brown Eyed Baker
Drivs av: Michelle Lettrich

Blogg: How Sweet Eats
Drivs av: Jessica Merchant

Blogg: Sprinkle Bakes
Drivs av: Heather Baird

Blogg: My Baking Addiction
Drivs av: Jamie Lothridge

Blogg: Joy The Baker
Drivs av: Joy Wilson

Blogg: Bakerella
Drivs av: Angie Dudley

Blogg: Pastry Affair
Drivs av: Kristin Rosenau

Blogg: The Vanilla Bean Blog
Drivs av: Sarah Kieffer

Blogg: Broma Bakery
Drivs av: Sarah Fennel

Blogg: Wood And Spoon
Drivs av: Katie Wood

Blogg: Hummingbird High
Drivs av: Michelle Lopez

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.