Älskade Traditioner har bommat igen


Det populära retrokaféet Älskade Traditioner i SoFo/Stockholm med 1950-talsinredning har dessvärre bommat igen. Den 28 september försattes bolaget i konkurs.

Fiket stängde tillfälligt igen lokalen på Södermannagatan 42 i mars för renovering och öppnade åter i början av juli men nu har de alltså stängt igen för gott!


Älskade Traditioner stod som vinnare av årets stjärnskott i White Guide Café 2016 och var Gulddrakenominerade (DN) 2017. De var kända för sina gigantiska wraffles, dessertvåfflor och megastora freakshakes med extra allt.

En konkurs kan bero på flera olika orsaker och jag hoppas att ägaren Susanna Comstedt plus alla anställda kan ta sig igenom aktuellt mörker och snart åter finna ljuset❤


✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.