Chokladfrossa

Choklad är någonting som jag aldrig får nog av och numera är jag en finsmakare som enbart äter choklad med kvalité. Förr kunde jag smälla i mig en hel Schweizernöt när jag satt på t-banan och det var min absoluta favorit men sedan ett par år tillbaka så går inte det. Jag får helt enkelt inte i mig en enda bit då den är på tok för sötsliskig.

Vad är då bra kvalité? I regel handlar det om vilken kakaoböna chokladen är gjord på samt att ha koll på innehållsförteckningen. Mer om det kan du läsa i Chokladbloggen som drivs av Christina och Elena.

Här kommer ett gäng härliga bilder med choklad att vila ögonen på. Dregelvarning utlovas.

Panaceas Pantry
Facebook: Här
Instagram: Här

Rebel Recipes
Blogg: Här
Instagram: Här

Beverley Noseworthy
Blogg: Här
Instagram: Här

Dev Amadeo
Blogg: Här
Instagram: Här

Box of Spice
Blogg: Här
Instagram: Här

Natasha Sechenova
Instagram: Här

Five of Clock
Instagram: Här

Georgia McDermott
Blogg: Här
Instagram: Här

Vegaliciously
Instagram: Här

Liznutella
Instagram: Här

 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.