Dagens bild: Angelika Sorkina

Det finns många duktiga matkreatörer i Norden och en som jag tycker är bra är Angelika Sorkina som har sitt ursprunglig i Murmansk men som bor i Oslo. Hon gillar den rustika stilen och använder sig av mycket naturnära material. Klicka in på Angelikas Instagram och på hennes blogg för fler tjusiga foton.

Angelika är aktiv på Inzpire.me som är en marknadsplats som gör det enkelt för bloggare och reklamköpare att mötas. Det är norrmannen Mats Lyngstad som ligger bakom idén som skall göra det enklare för annonsörerna att hitta bloggare i alla kanaler, från Instagram och Snapchat, till YouTube och blogg.

Tjänsten fungerar också som en betalningslösning mellan bloggare och varumärken, och det är där Inzpire.me kommer att tjäna pengar. Varje gång ett uppdrag genomförs tar de 9,5 % av transaktionen.

 

3 kommentarer

 • Sofia skriver:

  Kanske bra tillfälle för dig att starta eget ;-)?

 • Sofia skriver:

  Hej Robban, har du hört att Petite France gått i konkurs och att flera aktörer lagt bud på verksamheten? Tråkigt om en sådan institution skulle försvinna, men spontant känns det som att de inte riktigt hängt med i den alltmer ökade konkurrensen på ”fikamarknaden”.

  • Robban skriver:

   Hej Sofia.
   Jepp, fick reda på det direkt när det blev offentligt. Känner till en del av aktörerna som visat intresse. Petite France har dessvärre inte varit på topp de senaste åren och som kund märker man direkt när kvalitén sinar och när personalen inte känns på topp. Det var hög tid för förändring. Återstår att se vad som händer framöver. Den som lever får se *smile*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.