Dagens fika på Koloni Saltsö-Duvnäs

Vilken underbar dag vi haft i Stockholm med 16-17 grader och sol. Annie och jag passade på att åka ut till mysiga Koloni i Saltsjö-Duvnäs som ligger vackert beläget nära havet och med Olle Nymans Ateljéer och konstnärshem vägg-i-vägg. 2001 slog man upp portarna till detta KRAV-certifierade matcafé och sedan dess har verksamheten växt och Koloni finns numera även på Bibliotekgatan, Skansen, Strömparterren samt i Telefonplan. För Annie och mig råder ingen tvekan om vilket stället som är mysigast och det är Saltsjö-Duvnäs. Idag tävlade koltrastarna om vem som sjöng vackrast allt medan vi satt och drack kaffe och åt choklad- och kolapaj, det kallar jag för livskvalité:)

IMG_1688edited

En kommentar

  • Eva skriver:

    Jag håller helt med! Koloni är den plats jag åker till för att sitta ner en stund och njuta av utsikt och det fantastiska kaféet. Dessutom får jag åka en sväng med vespan. Inte en så dum utflykt det. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.