God julhelg alla fikaälskare

Julklapparna är inslagna, julskinkan tillagad, likaså revbensspjäll, kalkon, köttbullar och korv. Sill är inhandlad från saluhallen och givetvis har vi även en hel del julgodis såsom choklad och knäck. Under julhelgen finns det inget som heter lagom för mig utan här skall frossas och de två-tre kilo som det sägs att man går upp över jul- och nyårshelgerna förlikar jag mig med utan problem.

Jag vill passa på att hylla alla eldsjälar som i vått och torrt stöttar de som inget har❤ Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Med detta sagt vill jag passa på att önska dig en riktigt avkopplande julhelg och samtidigt tacka för att du väljer att följa min fikablogg. Och kom ihåg att du kan få vad du än vill ha så länge du bara hjälper tillräckligt många andra att få vad de vill ha.

God jul ❀◕ ‿ ◕❀ God jul


✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.