God Julhelg alla fikaälskare

Julklapparna är inslagna, julskinkan tillagad och likaså revbensspjäll, kalkon, köttbullar och korv. Sill är inhandlad från saluhallen och givetvis har vi även en hel del julgodis såsom choklad och knäck. Under julhelgen finns det inget som heter lagom för mig utan här skall frossas och de två-tre kilo som det sägs att man går upp över jul- och nyår tar jag till mig och accepterar.

I år är ingenting sig likt på grund av pandemin och i vanliga fall brukar vi fira jul med goda vänner men nu blir det jul i hemmets lugna vrå för Annie och mig.

Jag vill passa på att hylla alla eldsjälar som i vått och torrt stöttar alla de som inget har och en extra stor eloge till Jeanette Höglund som driver den ideella organisationen ”Vid din Sida” med syfte att hjälpa hemlösa pensionärer i Stockholm. Antalet hemlösa över 65 år i Sverige har ökat med drygt 23 procent de senaste åren och dessvärre ser det inte ut att minska.

Med detta sagt vill jag passa på att önska dig en riktigt avkopplande julhelg och samtidigt tacka för att du väljer att följa min fikablogg. Och kom ihåg att du kan få vad du än vill ha så länge du bara hjälper tillräckligt många andra att få vad de vill ha.

God Jul ❀◕ ‿ ◕❀ God Jul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.