Gott Nytt Fikaår

Ett år har passerat revy och ett nytt år står för dörren. Glädje, sorg, hopp och förtvivlan, det är mycket vi lämnat bakom oss under året. Ett stående minne är den fantastiskt varma och soliga sommar som började redan i maj och som sedan bara fortsatte och fortsatte – oförglömligt.

Under större delen av året har jag lärt mig baka på Tössebageriet i Stockholm vilket varit kul och lärorikt. Mer om min tid på Tösse kan du läsa här. Givetvis har jag också hunnit med att fika en del, inte enbart i Stockholm utan på flera platser runt om i landet.2019 ser jag fram emot med tillförsikt och jag hoppas på ännu ett bra fikaår.

Jag är oerhört tacksam för att du följer mig och läser mina inlägg på blogg/Insta och jag vill önska dig ett gott nytt 2019 med massor av glädje, inspiration, bakning och fika.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.