Häftiga bagerier och konditorier i världen: Pano Brot & Kaffee

I Gerber köpcentrum i Stuttgart ligger stilfulla Pano Brot & Kaffee. Här bakas bröd och bakverk med råvaror från lokala gårdar med fokus på det ekologiska. Designen är riktigt häftig och materialvalet är av hög kvalitet och gästerna som kommer på besök får uppleva en varm och avslappnad atmosfär.

Det stora rummet är utformat som ett vardagsrum med soffgrupper och bokhyllor. Pano Brot & Kaffee har totalt 92 sittplatser och här skulle i alla fall jag vilja ta en fika. Här kan du se några bilder jag letat upp.

pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany

pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany-02 pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany-03 pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany-04 Dittel-Architekten-Brot-und-Kaffee-Cafe-PANO-Stuttgart-D-ARCH-D509-Projekt12 pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany-05 pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany-06 pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany-07 pano-BROT-KAFFEE-by-DITTEL-ARCHITEKTEN-Stuttgart-Germany-08Foto: Martin Baitinger

Pano Brot & Kaffee
Hemsida: här

Tidigare publicerade häftiga bagerier och konditorier i världen
Omonia Next Door
Catalina Fernandez Bakery
Praktik Bakery Hotel
Princi
Lagkagehuset
Vlaamsch Broodhuys
Blé Bakery
VyTA Boulangerie
Baker D.Chirico Bakery

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.