Instagramkonto: Nonihana

Det brukar heta att det inte är kameran som tar snygga bilder utan fotografen och det stämmer väl in på japanskan Yukiko Masuda som oftast fotar blommor och mat enbart med sin iPhone.

Yukido är en duktig blomsterstylist som gillar att skapa vackra blomsterarrangemang och hon arrangerar även en hel del kurser. Hon är även en trådarbetsartist där hon tillverkar trådvaser och hängande lampor och nu är Yukido i full färd med att skapa sin egen kollektion.

2013 upptäckte hon Instagram och började samtidigt lära sig olika fototekniker, styling och ljussättning. Majoriteten av hennes bilder på Instagram är tagna med iPhone i naturligt ljus och Yukido anser att sammansättning, styling och ljussättning är viktiga nyckelfaktorer.

Hon använder sig av ProCamera appen eftersom det är lätt att använda och hennes favorit-app för efterbearbetning är VSCO Cam. Vid utomhusfotografering och när hon gör uppdrag för tidningar så åker systemkameran fram, en Canon 6D DSLR. Spana gärna in Yukidos Instagramkonto för där finner du en hel del snyggt att vila ögonen på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.