Mitt bästa bakverk – tävling för hemmabagare

Är du en hemmabagare som vill visa upp dina färdigheter inför en publik? Nu har du chansen då Bak & Chokladfestivalen introducerar en ny tävling i höst – Mitt bästa bakverk. Tanken är att du som gillar att skapa bakelser, bröd och andra bakverk ska dela med dig av dina skapelser och segraren vinner en tårtkurs hos Magnus Johansson.

Om du vill vara med och tävla – du måste vara 18 år fyllda – så klickar du här och fyller i namn och mailadress så kommer reglerna till dig via e-post. Varje månad presenteras en deltävlingsvinnare samt en ny deltävling (totalt fyra). Finalen hålls på Bak & Chokladfestivalen i oktober.

Upplägg:
Mitt bästa bakverk är en tävling ämnad att inspirera och engagera människor att baka mer. Tävlingen är organiserad av Stockholmsmässan och består av fyra deltävlingar som pågår fram tills det är dags för den stora finalen på Bak & Chokladfestivalen i oktober. Deltävlingarnas segrare presenteras löpande på webbplatsen www.chokladfestivalen.se och i sociala medier.

Den första delen av tävlingen består av att arrangören väljer en vinnare/delfinalist varje månad från juni till oktober. Två finalister möts i en ”bake-off” final under Bak & Choklad festivalen, LIVE på scen framför en publik.

Bedömningskriterier:
Varje tävlingsbidrag i MBB bedöms utifrån följande kriterier:
– Presentation (bild och beskrivning)
– Val av råvaror (kombination och uppfinningsrikedom, nytänk och/eller tradition)
– Helhetsintryck (hur pass personlig och inspirerande rätten är)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.