Navigera rätt på Robbans bästa blogg

Det är inte alltid enkelt att navigera rätt när man kommer in på en blogg eller hemsida och orsakerna kan vara många men i regel så beror det på att det finns för många ämnesflikar som skapar förvirring eller att det poppar upp reklam i tid och otid som gör att läsaren till slut inte vet vilken plattform hen befinner sig på.

Den trogne läsaren av min blogg vet att jag skyr reklam som pesten. På Robbans bästa kommer det aldrig att ploppa upp reklam till höger och vänster med inslag av bakpapper, skäggtrimmer, mugghållare eller grilltändare. Sanna mina ord.

Upphovet till att jag startade bloggen kom efter det att två goda vänner tyckte jag skulle tipsa folk om olika fikaställen då jag hade bra koll på kaféer, bagerier och konditorier. Sagt och gjort så kickade jag igång Robbans bästa sommaren 2013 men det var först 2014 som jag började blogga mer frekvent. De första åren skrev jag om en hel del fik runt om i landet men jag insåg efter ett tag att tiden inte räckte till för att skriva.

De fik som finns under flikarna ”Fikakarta”, ”Besökta fik A-Ö” och ”Besökta fik per landskap” är enbart en bråkdel av alla kaféer, bagerier, konditorier, kaffeställen, chokladtempel och gelatopalats som jag besökt runt om i landet under alla år. Vid mitt uppdrag med branschorganisationen Sveriges bagare och konditorer under tre månader 2017 hann jag med att besöka inte mindre än 130 fikaställen i landet.

Navigera på Robbans bästa blogg
Gästbloggare – skriver om aktuella ämnen
Veckans blogg – bak- och dessertbloggare runt om i landet lyfts fram
I huvudet på – ägare till bagerier, konditorier, kaféer och kaffespecialister intervjuas
Recept – bagare, konditorer och hemmabagare delar med sig av sina recept
Besökta fik A-Ö – fik som jag besökt och skrivit några rader om
Besökta fik per landskap – fik som jag besökt och skrivit några rader om
Fikakarta – fik som jag besökt

Här kan du läsa mer om Robbans bästa och här finns mer info om mig.

När det kommer till att bjuda in gästbloggare, lyfta fram bakbloggare i veckans blogg och göra intervjuer i serien ”I huvudet på” så kommer jag åter börja producera nya inlägg för dessa segment

Jag driver en fikablogg och tycker att det är roligt att skriva på en plattform som jag äger och där jag styr över innehållet till 100 procent (till skillnad mot exempelvis Instagram och Facebook).

Jag är glad och tacksam över att du väljer att läsa och följa mig samt för alla fikarelaterade mail jag får. Och om du har frågor så är det bara att skriva en rad på bloggen eller skicka ett mail till mig.

Det pratas mycket om troll och hat på sociala medier men det märker jag tack och lov ingenting av på Robbans bästa. Här flödar kärleken❤

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.