Nu öppnar Green Rabbit

Onsdagen den 7 maj slår Martin Berg och Mathias Dahlgrens nya rågbrödsbageri, Green Rabbit, upp portarna i hörnet Tegnergatan och Döbelnsgatan. Även Tina Fernlund, som senast kommer från Rute Stenungsbageri på Gotland kommer att tillhöra staben. Green Rabbit huserar i konditori Smörklingans gamla lokaler där det nu blir ett rågbrödsbageri där de kommer att erbjuda ett alternativ till de senaste årens trender med vetesurdegar och istället låter råg stå i centrum. Bageriet kommer att ha en servering för 10 gäster och försäljning av take-away produkter såsom smörgåsar och sötebröd. Martin och Mathias huserar sedan tidigare på Grand Hôtel med Matsalen och Matbaren, båda med stjärnor i Guide Michelin (2 respektive 1 stjärna).

Hemsida: här

fl0rttqwv8a8uayemcd2

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.