Ny månad, nytt kaffe

Då har det blivit dags att byta ut Finca Las Delicias (El Salvador) krämiga och söta karaktär med toner av mjölkchoklad mot Sumatra Gayo (från Aceh-provinsen i Sumatra) med mustiga aromer av kryddor, örter och färska fikon. Annie och jag tog en fika hos Johan & Nyström och jag beställde en Sumatra Gayo som var dagens brygg. Jag tyckte kaffet smakade bra så det vara bara att köpa med sig en förpackning hem för vidare avsmakning. Johan & Nyström har serverat detta kaffe till gästerna på Nobelbanketten och Nobel Night Cap under 2012, 2013 och 2014. Jag skall väl tillägga att kaffet är ekologiskt och rättvisemärkt.

IMG_1424edited

En kommentar

  • Eva skriver:

    Den är fantastiskt god! Mitt val för en av mina Gran Cru-chokladpraliner och för mitt färskmalda nybryggda kaffe. Och som du säger, den är ekologisk! Love it! Jag har testat flera olika kaffesorter, just från Johan & Nyström, men den här slår det flesta. En helt personlig reflektion förstås… 🙂
    Keep up the good work Robban, att guida oss i det underbaraste av underbaraste= the sweet business.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.