Robbans bästa besöker: Cafè Linnè

Cafè Linnè som funnits i Uppsala i sju år har nu öppnat upp en filial på Strandvägen i Stockholm. De öppnade upp portarna i helgen och jag passade på att se mig om i lokalerna i dag på min väg till kontoret.

IMG_3906edited

IMG_3901edited

Bakverk och bröd bakas på Lidingö och körs sedan ut varje morgon till caféet. I och med att fiket ligger i närheten av mitt kontor så kommer jag säkert att hänga där en del för att testa sortimentet.  Jag blir lite fundersam över läget då det ligger lite “off”. Sedan har de en väldigt stark konkurrent i närheten, nämligen Riddarbageriet. Fördelen med Cafè Linne är att det finns en hel del sittplatser, vilket inte är fallet hos Riddarbageriet.

IMG_3897edited IMG_3899edited IMG_3898edited IMG_3900edited IMG_3902edited

Idag köpte jag med mig kardemummabullar till kontoret och om jag skall jämföra med Riddarbageriets kardemummabullar så ligger Cafè Linnè i lä. Bullarna är av modell höga och de jag köpte var för degiga.

IMG_3904edited

Miljö/omgivning: Stadsmiljö
Utomhusservering: Ja
Utbud: Bakverk, smörgåsar, enklare maträtter
White Guide Café 2015/16: Ej med i guiden

Cafè Linnè
Adress:
Strandvägen 9
Telefon: 08-66 77 222
Hemsida:
här
Facebook: här
Instagram: cafelinne
Twitter:

Öppettider:
Måndag-lördag 08.00–20.00
Söndag-tisdag 09.00–20.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.