Otrevligt bemötande på Bianchi Cafè & Cycles

Idag tog Annie och jag en fika på Bianchi Cafè & Cycles. Cafèet har funnits sedan 2010 och drivs av Salvtore Grimaldi. Vi har fikat där ett antal gånger och även ätit lunch men tyvärr blev detta besök inte någon trevlig upplevelse.

IMG_3787edited

IMG_3788edited

När det blir vår tur att beställa så valde Annie en smörgås med ost och skinka. Vi upptäckte ganska snabbt att osten inte såg bra ut varav Annie bad om att få byta smörgås. Nu hände något märkligt, baristan bakom disken började ifrågasätta oss och berättade att vi inte kunde förvänta oss färska smörgåsar! Deras smörgåsar görs i ordning på morgonen och vi kom dit sent på eftermiddagen. Annie som förde konversationen på flytande italienska sa skarpt ifrån och visade upp osten som var hård och hade en mörk ton – vilket ostar får när de legat framme för länge.

Jag har väldigt svårt att tro att Salvatore Grimaldi accepterar ett sådant bemötande från sin personal för det finns ingen kund som betalar pengar för något som inte ser färskt och fräscht ut. I och med att Annie blev illa bemött så vägrar hon att sätta sin fot på Bianchi Cafè & Cycles och vi kommer knappast rekommendera andra att gå hit. En ursäkt vore på sin plats anser vi.

En kommentar

  • Wibeke Fredell skriver:

    Tack Robban! Ska inte heller lägga mina pengar där. Hur kan man misslyckas med en ost/skinkmacka? Varför ens diskutera med kunden om man jobbar på cafe och kunden klagar på en sån simpel rätt? Köp in delicatobollar!
    Förstår att din fru inte vill tillbaka. Hon får ju bättre macka hemma utan tjafs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.