Robbans bästa: Besökta fik augusti-september

Då har vi gått in i höstmånaden oktober, en månad med vackra färgskiftningar i naturen. Det är först på senare år jag börjat uppskatta hösten. Tidigare tyckte jag bara det var sorgligt att sommaren tog slut och att mörka, kalla hösten tog vid men nuförtiden uppskattar jag årstiderna mer. Det kan även ha med att göra att jag börjat fotografera en del (Instagram = robbankwok) och då är hösten en uppskattad årstid. Om du fortsätter att läsa finner du de fik jag besökt under perioden augusti-september (även juni-juli ligger med). Givetvis är det ännu fler fik jag besökt under perioden men det är inte alltid jag skriver om alla. Även om jag besökt en hel del caféer, bagerier, konditorier och kaffebarer så finns det massor av fik  jag ej haft äran att testa ännu. Du kan även se vilka fik jag hunnit med att besöka hittills om du klickar på Besökta fik A-Ö eller Besökta fik per landskap i menyraden. Jag har fått många bra tips från besökare på bloggen om fik jag bör besöka så fortsätt tipsa, det är värdefullt för mig.

IMG_6670edited

IMG_7140edited

Publicerade fik under perioden augusti-september på Robbans bästa

En liten smula på landet i Norrtälje (Sundsta Säteri)
Zetas Trädgårdscafé i Segeltorp
Taxinge Slottscafé i Nykvarn
Herrängens Gård i Älvsjö
Gamla Orangeriet Restaurang & Café i Stockholm
Nora Trädgårdscafé i Vagnhärad
Nilssons Bageri i Trosa
Cafè Grassagården i Strängnäs
Norrby Trädgårdscafé i Tyresö
Karla Café i Stockholm
Gelato Scarfó i Bromma
Cafè Uddvillan i Mälarhöjden
Asknäs Gård i Ekerö
Vaxholms Hembygdsgårds Café i Vaxholm
Annas Hembageri i Mariefred
Kafé Esaias i Stockholm
Bagarboden i Sigtuna

Publicerade fik under perioden juni-juli på Robbans bästa
R.C. Chocolat i Sigtuna
Sköna Gertruds Te & Kaffe i Katrineholm
Åbacka Cafè i Linköping
Marys Café och Butik i Åkerby utanför Eskilstuna
Hellmanska Gården i Nyköping
Kumlins Konditori i Nyköping
Saltå Kvarn/Konditori Genuin i Järna
Thielska Galleriet Cafè i Stockholm
Järna Kafè i Järna
Cykelcafè Le Mond i Stockholm
Kaffeverket i Stockholm
Skafferiet i Ekoparken i Stockholm
Brot bageri & tapas pâtisserie i Stockholm
Haga Tårtcompani & Bageri i Stockholm
Snickarbacken 7/Kaffeverket i Stockholm
Albert & Jack’s i Stockholm
Cafè Pascal i Stockholm

IMG_5801edited

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.