Robbans bästa: Besökta fik oktober-december

Då har det blivit dags att summera mina besökta fik under perioden oktober-december det vill säga fik jag skrivit om lite mer utförligt. Jag skriver oftast mer under de ljusare årstiderna och det beror dels på inspiration men även på att det oftast är bättre ljus för fotografering. Jag fotar uteslutande med mobilen när jag besöker fik medans jag använder systemkamera när jag fotar landskap och natur (vilket du kan se exempel på här).       Givetvis är det ännu fler fik jag besökt under perioden men det är inte alltid jag skriver om alla. Även om jag besökt en hel del caféer, bagerier, konditorier och kaffebarer så finns det massor av fik  jag ej haft äran att testa ännu. Du kan även se vilka fik jag hunnit med att besöka hittills om du klickar på Besökta fik A-Ö eller Besökta fik per landskap i menyraden. Jag har fått många bra tips från besökare på bloggen om fik jag bör besöka så fortsätt tipsa, det är värdefullt för mig (även utanför Stockholm).

pastrychef_05

IMG_7904edited


Publicerade fik under perioden oktober-december på Robbans bästa
By:fiket i Stadshagen
Enskedeparkens bageri i Enskede Gård
Chocolate & Pastry i Hornstull
Äppelfabriken
 i Svartsjö
The Nut House i Upplands Väsby

Publicerade fik under perioden augusti-september på Robbans bästa
En liten smula på landet i Norrtälje (Sundsta Säteri)
Zetas Trädgårdscafé i Segeltorp
Taxinge Slottscafé i Nykvarn
Herrängens Gård i Älvsjö
Gamla Orangeriet Restaurang & Café i Stockholm
Nora Trädgårdscafé i Vagnhärad
Nilssons Bageri i Trosa
Cafè Grassagården i Strängnäs
Norrby Trädgårdscafé i Tyresö
Karla Café i Stockholm
Gelato Scarfó i Bromma
Cafè Uddvillan i Mälarhöjden
Asknäs Gård i Ekerö
Vaxholms Hembygdsgårds Café i Vaxholm
Annas Hembageri i Mariefred
Kafé Esaias i Stockholm
Bagarboden i Sigtuna

Publicerade fik under perioden juni-juli på Robbans bästa
R.C. Chocolat i Sigtuna
Sköna Gertruds Te & Kaffe i Katrineholm
Åbacka Cafè i Linköping
Marys Café och Butik i Åkerby utanför Eskilstuna
Hellmanska Gården i Nyköping
Kumlins Konditori i Nyköping
Saltå Kvarn/Konditori Genuin i Järna
Thielska Galleriet Cafè i Stockholm
Järna Kafè i Järna
Cykelcafè Le Mond i Stockholm
Kaffeverket i Stockholm
Skafferiet i Ekoparken i Stockholm
Brot bageri & tapas pâtisserie i Stockholm
Haga Tårtcompani & Bageri i Stockholm
Snickarbacken 7/Kaffeverket i Stockholm
Albert & Jack’s i Stockholm
Cafè Pascal i Stockholm

IMG_6036edited

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.