Robbans bästa på sociala medier

Då har jag klivit in i “pinnarnas värld” för jag blev i går med Pinterest. Jag har länge suttit och sneglat på när Annie (min fru) pysslar med sitt Pinterest-konto men själv har jag aldrig gett mig in i den världen (man kan ju inte vara överallt, eller kan man det?). Sedan tidigare finns Robbans bästa på Twitter, Facebook och Instagram. Pinterest är faktiskt ganska roligt att sitta och pyssla med i synnerhet om du gillar bilder. Det är vår tids bokmärken, är det någon som kommer ihåg bokmärken eller filmisar (samlarbilder) som var stort för en herrans massa år sedan?

Med Pinterest skapar man olika anslagstavlor med diverse teman och så adderar man foton som man tycker om och på så vis är faktiskt Pinterest ett bredare användningsområde än exempelvis Instagram. Dessutom så är bilderna oftast kopplade till en artikel och/eller recept, vilket gör att användningsområdet blir än intressantare.

På mitt konto har lag lagt upp anslagstavlorna bröd, choklad, desserter, kaffe, te, raw food-desserter och matfotografering/styling. I övrig fungerar det som på andra sociala medier där du kan följa, lägga till, skicka och dela. Häng gärna med mig till Pinterests förlovade värld och vill du följa mig så kan du göra det här.

social-media-flowers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.