Sally Voltaire & Systrar i Sickla

Butiken Systrarna Voltaire som funnits på plan två i PUB-huset de senaste tre åren har nu flyttat till Glashuset i Sickla (tidigare Garden, Stockholms trädgårdscaféer) där de även öppnat vego-restaurang. Tillsammans blir de Sally Voltaire & systrar. Den populära resturangen och caféet på nedre plan i PUB-huset kommer att finnas kvar. Efter lite förseningar slog de upp dörrarna i fredags men när jag och Annie och jag tog en kaffe hos dem idag så var det en hel del som inte var klart. Exempelvis fanns det knappt några bakverk utan jag fick nöja mig med en chokladboll men enligt personalen kommer utbudet att vara ungefär som på PUB. Varken Annie eller jag tycker dock att Voltaires styrka är bakverken, snarare maten och att de gör goda smoothies.

collage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.