Samma blogg, nytt utseende

Du som brukar besöka min blogg har nu upptäckt att jag i natt ändrat utseende på bloggen, eller rättare sagt så är det Fredrik Lundqvist på Qvistform som hjälper mig med det. Fredrik är vass på webdesign och grafiska profiler och bistår idag flera företag med dessa tjänster. Jag startade bloggen i juli 2013 och har haft samma utseende sedan dess och enbart bytt lite toppbilder så nu kände jag att det var dags att piffa upp bloggen och som alla som driver en blogg (eller hemsida) känner till så kan man sitta i evigheter och pyssla med färg, form, olika widgets, layout och gud vet vad. I somras ramlade jag av en slump in på Fredriks coola blogg som heter Who Cut The Cheeze där han skriver om ost, mat, vin och öl och gillade hans upplägg så jag tog kontakt med honom och frågade om han kunde hjälpa mig med ett nytt tema. Fredrik har även startat upp Mozzarellaexpressen tillsammans med en italiensk importör där de handplockar varor från små lokala producenter. Så även om det nu är ett nytt utseende så finns det en del barnsjukdomar som skall fixas till under de närmaste dagarna, bara så att du vet *_*smile*_*

Under-Constructionedited

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.