Sommarens besökta fik

I sommar har jag besökt en hel del caféer främst i Stockholmsområdet men även i Södermanland, Östergötland och Uppland. Denna period på året gillar jag som mest då jag har möjlighet att åka utanför stan och därmed upptäcka nya smultronställen runt om i vårt avlånga land. Tyvärr hinner jag bara med att besöka en bråkdel av alla fik men om jag får leva tills jag blir 100 så kanske jag hinner avverka rätt många!

Och som alltid vill jag ha tips på fler fik som jag kan besöka, gärna med härliga miljöer såsom natur, park, trädgård, slott, gårdar och gods. Här är de fik jag publicerat i juni och juli och många, många fler fik kommer att publiceras framöver så fortsätt bevaka min blogg.

IMG_5349edited

IMG_6901editedFoto: Robbans bästa

Publicerade fik under perioden juni-juli på Robbans bästa
R.C. Chocolat i Sigtuna
Sköna Gertruds Te & Kaffe i Katrineholm
Åbacka Cafè i Linköping
Marys Café och Butik i Åkerby utanför Eskilstuna
Hellmanska Gården i Nyköping
Kumlins Konditori i Nyköping
Saltå Kvarn/Konditori Genuin i Järna
Thielska Galleriet Cafè i Stockholm
Järna Kafè i Järna
Cykelcafè Le Mond i Stockholm
Kaffeverket i Stockholm
Skafferiet i Ekoparken i Stockholm
Brot bageri & tapas pâtisserie i Stockholm
Haga Tårtcompani & Bageri i Stockholm
Snickarbacken 7/Kaffeverket i Stockholm
Albert & Jack’s i Stockholm
Cafè Pascal i Stockholm

IMG_5365-1024x682edited

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.