Sverige trea i European Cup

Idag avgjordes European Cup i Geneve och det svenska konditorlandslaget tog en meriterande tredjeplats. Belgien vann före Danmark och i och med att Sverige tog brons så är de kvalificerade för VM, Coupe de monde de la Patisserie som går av stapeln i Lyon 2017. Under fem timmar tillverkade de tävlande en sockerskulptur, en chokladskulptur (skulpterad utifrån ett 23 kg tungt chokladblock) en tallriksdessert i tio portioner och en glasstårta.

De som skall hyllas är Maria Grave (som varit med som gästbloggare hos mig och som även medverkade i Desserttrender 2016) och Lina Östberg som gjorde så bra ifrån sig. Hatten av för en fantastisk prestation och ett stort grattis.

12565428_920303061351423_200823940414422371_n

12642446_655277971277676_3272019075284141949_n

Belgiens bidrag (Guld)
Arnaud Nicolas och Mathieu Dierinck

12552808_655193747952765_1406921715481934124_n

Danmarks bidrag (Silver)
Mike Adelsten och Kennet Bach Laustsen

943905_655193651286108_1310690086519640153_n

Sveriges bidrag (Brons)
Maria Grave och Lina Östberg

Hemsida Konditorlandslaget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.