Veckans blogg: Hur bra som helst

I början på januari i år började jag med att lyfta fram en bloggare med passion och kärlek till bakning och så här långt har det hittills varit nitton stycken bloggare som medverkat. Samtliga inlägg finner du i vanlig ordning i menyraden under ”Veckans blogg”. Den tjugonde bloggen att lyftas fram är Hur bra som helst och drivs av matinspiratören Hanna Göransson. Hennes blogg hittar du på Metro Mode där hon bjuder på härliga och nyttiga recept. Fortsätt att läsa och ta del av några av Hannas nyttigheter.

f9fd09dab90ece89524e7d5da8f5bd43_980x0_c_85_ns_v4

 

Jag heter Hanna Göransson, är 25 år och kommer från Hälsingland. Jag tror på att varje individ behöver hitta sitt eget välmående, vad som är det rätta bränslet för kropp och själ är väldigt individuellt. På min blogg – Hur bra som helst – får du ta del av vad jag tycker är bra som till exempel att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet. Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Hösten 2014 släppte jag min första kokbok, Friendly Food – mat utan gluten, raffinerat socker och mjölk.

—————————————————————–-

Vad tycker du bäst om att baka och varför?
Bröd helt klart. Jag älskar doften av nybakt bröd och det är få saker som slår en morgon med färskt bröd till frukost. Underbart! Påminner mig om barndom då mina föräldrar, speciellt min pappa, alltid har bakat mycket bröd.

Du är på ett konditori, vilka bakverk beställer du?
En Sarah Bernhardt-bakelse!

Vad är ditt bästa bak/dessertminne?
När jag gjorde mitt allra första naturliga glutenfria bröd. Det innehöll cashewnötter och äggvita bland annat och var helt fantastiskt gott. Jag har faktiskt inte sparat receptet eller försökt baka om det, det borde jag göra!

Du bjuder på fika, vilka tre kända personligheter bjuder du in?
Oj, svårt! Det får bli sångarna i de band jag lyssnat mycket på i mitt liv Bono – sångaren i U2, Dave Grohl – sångaren i Foo Fighters och Caleb Followill – sångaren i Kings of Leon.

Vilka är de vanligaste frågorna du får från dina bloggläsare?
“Vilken kamera använder du?” Svaret på den frågan är en Canon EOS 7D.

542eec172c5c51f11f632204d92f7b07_980x0_c_85_ns_v4
Foto: Hanna Göransson

Chiapudding med hallon & proteinrikt strössel
Recept: Här

676ce568e50eca456fa3e5f7e08f46c4_980x0_c_85_ns_v4Foto: Hanna Göransson

Spirulina-vanilj-protein-smoothie
Recept: Här

1292dda8298339e416b80504f2bb7051_980x0_c_85_ns_v4editedFoto: Hanna Göransson

Korv med bröd! Fluffiga glutenfria korvbröd och krispig kikärtskorv
Recept: Här

f9fd09dab90ece89524e7d5da8f5bd43_980x0_c_85_ns_v4
Foto: Hanna Göransson

Bagel med svartpeppar, timjan och havssalt
Recept: Här

—————————————————————–-

hanna_goransson_portratt_litenedited

Blogg: Hur bra som helst
Drivs av: Hanna Göransson
E-post: info@hurbrasomhelst.se
Facebook: här
Instagram: här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.