Workshop inför WACSM och Brewers Cup

Saxat från Kafé Esaias:
Vad innebär tävlingarna Aeropress-SM och Brewers Cup och hur kan vi bli bättre på
att brygga vårt kaffe? Välkomna till workshop på Kafé Esaias där vi har chans att
tillsammans lära oss mer om bryggning och tävlandet! Bärs/cider/vin finns att köpa!

Följande program för kvällen:
* Eskil Ingvarsson pratar om sina erfarenheter av Brewers Cup och World Brewers
Cup
* Genomgång av domarprotokollet för Brewers Cup
* Diskussion om hur vi kan påverka våra bryggningar
* Refraktometern, vad kan vi få ut av den?
* Brygga och smaka, smaka, smaka!

Ju fler kaffen vi har att tillgå och ju fler verktyg desto roligare blir det!
Tveka inte på att ta med era prylar!

På kaféet finns:
1st Übergrinder
1st Vattenkokare
2st 6-kopps Chemex
2st 3-kopps Chemex
1st Vattenkanna Hario

När: onsdag 2 april
Tid: 18.00-21.00

Hemsida: här
Facebook: här

IMG_1053editedFoto: Robert Kwok

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.