Navigera rätt på Robbans bästa

Det är inte alltid enkelt att navigera rätt när man kommer in på en blogg och orsakerna kan vara många men i regel så beror det på att det finns för många ämnesflikar som skapar förvirring eller att det poppar upp reklam i tid och otid som gör att läsaren till slut inte vet vilken plattform hen befinner sig på.

Den trogne läsaren av min blogg vet att jag skyr reklam som pesten. På Robbans bästa kommer det aldrig att ploppa upp reklam till höger och vänster med inslag av bakpapper, skäggtrimmer, mugghållare eller grilltändare. Sanna mina ord.

Upphovet till att jag startade bloggen kom efter det att två goda vänner tyckte jag skulle tipsa folk om olika fikaställen då jag hade bra koll på kaféer, bagerier och konditorier. Sagt och gjort så kickade jag igång Robbans bästa sommaren 2013 men det var först 2014 som jag började blogga mer frekvent. De första åren skrev jag om en hel del fik runt om i landet men jag insåg efter ett tag att tiden inte räckte till för att skriva.

De fik som finns under flikarna “Fikakarta“, “Besökta fik A-Ö” och “Besökta fik per landskap” är enbart en bråkdel av alla kaféer, bagerier, konditorier, kaffespecialister, pralinörer och glassbutiker som jag besökt runt om i landet under alla år. Vid mitt uppdrag med branschorganisationen Sveriges bagare och konditorer under tre månader 2017 hann jag med att besöka inte mindre än 130 bagerier/konditorier i landet.

Navigera på Robbans bästa blogg
Guider för Stockholm – Afternoon tea, tehus/tehandlare, kaffeguide, glassguide, handelsträdgårdar med kafè, Höst- och skördemarknader, julmarknader
Gästbloggare – skriver om aktuella ämnen
Veckans blogg – bak- och dessertbloggare runt om i landet lyfts fram
I huvudet på – ägare till bagerier, konditorier, kaféer och kaffespecialister intervjuas
Recept – bagare, konditorer och hemmabagare delar med sig av sina recept
Fik per landskap – fik som jag publicerat på bloggen
Fikakarta – fik som jag publicerat på bloggen
Om Robbans bästa – vad handlar bloggen om och vad bidrar jag med
Om Robban – bakgrund om mig som driver bloggen

Jag driver en fikablogg och tycker att det är roligt att skriva på en plattform som jag äger och där jag styr över innehållet till hundra procent (till skillnad mot exempelvis Instagram och Facebook). Dessutom tycker jag att det är skönt att distansera sig från Instagram där jag anser att fokus allt mer ligger på att jaga likes och kommentarer samt jaga ryggdunkar från kollegor i branschen. Den hetsen slipper jag på bloggen.

Jag är glad och tacksam över att du väljer att läsa och följa mig samt för alla fikarelaterade mail jag får. Och om du har frågor så är det bara att skriva en rad på bloggen eller skicka ett mail till mig.

Det pratas mycket om troll och hat på sociala medier men det märker jag tack och lov inte av på Robbans bästa. Här flödar kärleken❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.