Chokladfrossa


Choklad är någonting som jag aldrig får nog av och numera är jag en finsmakare som enbart äter choklad med kvalité. Förr om åren kunde jag smälla i mig en hel Schweizernöt när jag satt på t-banan och det var min absoluta favorit men sedan ett par år tillbaka så går inte det. Jag får helt enkelt inte i mig en enda bit då den är på tok för sötsliskig för min smak.

Vad är då bra kvalité? I regel handlar det om vilken kakaoböna chokladen är gjord på samt att ha koll på innehållsförteckningen. Mer om det kan du läsa på Äkta Vara. Sedan har vi det här med kakaoindustrin och dess ursprung som dessvärre inte alltid är så pålitlig som den utger sig för att vara. Läs gärna mitt inlägg Rättvis choklad – en kamp på liv och död där du får en liten inblick om chokladindustrins smutsiga baksida.


Nedan finner du tio stycken härliga bilder med choklad att vila ögonen på❤

Julianne Bayer- Beyond Frosting
Blogg
Instagram

Holly Henry – Recipes of Holly
Blogg
Instagram

Aneta Glińska – I Love Bake
Blogg
Instagram

Shiran Dickman – Pretty Simple Sweet
Blogg
Instagram

Niki Webster Rebel Recipes
Blogg
Instagram

Romina CoppolaSweet Stories Artisan
Blogg

Dev Amadeo – The Yellow Butterfly
Blogg
Instagram

Rakhee Yadav – Box of Spice
Blogg
Instagram

Georgia McDermott – George Eats
Blogg
Instagram

Carlo Cao – Vegaliciously
Blogg
Instagram

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.