Foto: Tairon Fernandez för Pexels

Ett år har passerat revy och ett nytt år står för dörren. Glädje, sorg, hopp och förtvivlan – det är mycket vi lämnat bakom oss under året. Efter pandemin kom kriget i Ukraina och i dess kölvatten har vi fått dyrare mat, drivmedel, el samt skyhög inflation.

Jag håller tummarna för att alla bagerier och konditorier kan parera de kommande elräkningarna och att hushållen fortsätter att fika utanför hemmets trygga vrå. För utan oss konsumenter så kommer många näringsidkare att tvingas stänga ned sina verksamheter. Ha även för vana att köpa matbröd från bagerier och inte från de stora matvaruaffärerna – allt för att stödja ditt lokala bageri.

Jag är optimist och ser fram emot 2023 med tillförsikt och jag hoppas på ännu ett bra år för min blogg som vuxit sig starkare för varje år. Jag är oerhört tacksam för att du följer mig och läser mina inlägg – utan dig som läsare är min blogg ingenting värd❤

Jag önskar dig ett gott nytt 2023 med massor av fika och bakning.

Tänkvärt: Människan offrar hälsan för att tjäna pengar, sedan offrar hon pengar för att få tillbaka hälsan. Hon är så angelägen om sin framtid att hon inte njuter av nuet. Följden blir att hon inte lever i nuet och inte heller i framtiden. Hon lever som om hon aldrig ska dö och så dör hon utan att någonsin ha levt.
/Dalai Lama


✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten eller sponsrade inlägg. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat, antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.