I huvudet på
Företagen är en viktig drivkraft för ekonomisk tillväxt i en ekonomi, därom råder inga som helst tvivel. Men vilka är då alla dessa hjältar som varje dag driver Sverige AB framåt? ”I huvudet på” möter du ägarna som driver bagerier, konditorier, kaféer och kaffebarer. Klicka på länken så kommer du till det inlägg du önskar läsa. Det första inlägget är publicerat den 24 maj 2015. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta mig här.
I HUVUDET PÅ
Daniel Larsson alias Danlarn (7 april 2021)
Gustaf Mabrouk, Sthlm Bean to Bar (30 november 2019)
Lotta Landèn, Dalarö bageri (31 maj 2015)
Anicka Larsson, Handgjort Stockholm (24 maj 2015)
Johan Damgaard, Johan & Nyström (22 nov 2015)
Robin Wilson, Järna Rosteri (27 september 2015)
Joel Christenson, Kringelgården (7 juni 2015)
Ann-Louise Andreasen, Kumlins Café & Konditori (14 maj 2015)
INTERVJUER
Så här bakar vi kanelbullar – möt 10 hantverksbagare (27 september 2022)
Inför kanelbullens dag 2021 – möt 17 bagare/konditorer (30 sept 2021)
Vad är ett hantverksbröd – så här svarar 13 bagare (8 april 2021)
Högtryck på Nolbygårds ekobageri – ett besök i semmelverkstan (9 februari 2021)
Möt 25 hantverksbagerier om årets semmelsäsong (2 februari 2021)
Semmelsnack med stjärnkonditorerna (1 februari 2021)
Semmelsnack med Mattias Ljungberg (3 januari 2020)
En kopp kaffe med Daniel Roos (29 dec 2016)
Vid bakbordet på Järna bageri, Tina Fernlund och Marqus Östin (21 dec 2016)
Fika med Tösse-Mattias Ljungberg (18 december 2016)
Fikasurr med Sara Aasum Hultberg (16 december 2016)
Vilket kaffe passar till mitt bakverk? Johan Damgaard (10 dec 2016)
Tips på dryck till bakverk, Magnus Reuterdahl (26 nov 2016)
FIKATRENDER
Desserttrender 2020 – läs konditorernas framtidsspaningar (29 december 2019)
Baktrender 2020 – ta del av bagarnas trendspaning (28 december 2019)
Pralintrender 2020 – läs pralinörernas trendspaningar (27 december 2019)
Kaffetrender 2020 – ta del av kaffeexperternas spaningar (26 december 2019)
Desserttrender 2016 – läs konditorernas spaningar (29 december 2015)
Kaffetrender 2016 – ta del av kaffeexperternas trendspaningar (30 december 2015)
I HÄNGMATTAN MED 2017
Läs samtliga intervjuade bagare/konditorer här
I HÄNGMATTAN MED 2016
Läs samtliga intervjuade bagare/konditorer här
GÄSTBLOGGARE – klicka här
Skriv ett svar