Navigera rätt på Robbans bästa

Det är inte alltid enkelt att navigera och hitta det man söker när man läser en blogg och orsakerna kan vara många. Oftast beror det på att det finns allt för många ämnesflikar som skapar förvirring eller att det poppar upp reklam i tid och otid som gör att läsaren till slut inte vet vilken plattform hen befinner sig på.

Den trogne läsaren av min blogg vet att jag skyr reklam. På Robbans bästa kommer det aldrig att ploppa upp reklam till höger och vänster med inslag av bakpapper, tältpinnar, foppatofflor, mugghållare eller grilltändare. 

Upphovet till att jag startade bloggen kom efter det att två goda vänner tyckte jag skulle tipsa folk om olika fikaställen då jag hade bra koll på kaféer, bagerier och konditorier. Sagt och gjort så kickade jag igång Robbans bästa sommaren 2013 men det var först 2014 som jag började blogga mer frekvent. Och än idag håller jag bloggen som min främsta plattform för kommunikation.

Navigera på Robbans bästa fikablogg
Guider för Stockholm och övriga landet – Surdegskurser, kafferosterier, afternoon tea, tehus/tehandlare, kaffeguide, glassguide, handelsträdgårdar med kafé, höst- och skördemarknader, julmarknader
Gästbloggare – Skriver om aktuella fikaämnen
Veckans blogg – Bak- och matbloggare runt om i landet lyfts fram
I huvudet på – Ägare till bagerier, konditorier, kaféer och kaffespecialister intervjuas
Recept – Bagare, konditorer och hemmabagare delar med sig av sina recept
Fik per landskap – Fik som jag publicerat på bloggen samt sommarkaféer
Fikakarta – Fik som jag publicerat på bloggen
Om Robbans bästa – Vad handlar bloggen om och vad bidrar jag med

Jag driver en fikablogg och tycker att det är roligt att skriva på en plattform som jag äger och där jag styr över innehållet till hundra procent (till skillnad mot exempelvis Instagram och Facebook). Dessutom tycker jag att det är skönt att distansera sig från Instagram där jag anser att fokus allt mer ligger på att jaga likes och kommentarer samt få ryggdunkar från kollegor i branschen. Den hetsen slipper jag på bloggen.

Jag är glad och tacksam över att du väljer att läsa och följa mig samt för alla fikarelaterade mail jag får. Och om du har frågor så är det bara att skriva en rad på bloggen eller skicka ett mail till mig. Robbans bästa finns även på Instagram. Likaså Surdegsakuten som jag startade upp i mars 2021.

Det pratas mycket om troll och hat på sociala medier men det märker jag tack och lov inte av på Robbans bästa. Här flödar kärleken❤

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och alltdäromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.