Spana in 15 tjusiga semlor från mat- och bakbloggare

Det är semmeltider och på sociala medier flödar det av vackra, knasiga, fula och kreativa semlor. Hybridsemlornas tidevarv har ebbat ut och de mer normala och klassiska semlorna har återtagit sin plats på tronen – men givetvis finns det fortfarande undantag!

Semlan är inte enbart god, den är vacker också vilket gör bakverket till en tacksam modell för många fotografer.

Fredriks fika – Fredrik Nylén

Du som följer mig på bloggen känner väl till att jag genom åren kört serien Veckans blogg där jag lyfter fram en mat- och bakbloggare i rampljuset. I väntan på att jag skall kicka igång 2021-års säsong med bloggare/vloggare så har jag samlat ett gäng härliga semmelbilder som jag snappat upp från Instagram.

Veckans blogg hoppas jag kunna köra igång igen i februari och om du har tips på bloggare/vloggare som du vill läsa om så är du välkommen att tipsa mig.

Frallans matblogg – Fredrik Rosell
Made by Helena – Helena Bergstrand Fischer
Homemade by Cecilia – Cecilia Hagerling Larsson
Bonsmammans bak – Lena Ryhnell
Victorias provkök – Victoria Willén
Bleys bakverk – Sara Bley
My Kitchen Stories – Camilla Hamid
Ylvas bakverkstad – Ylva Lindgren
Cookies and Sweets – Simona Muntean
Brinken bakar – Emma Brink Rask
Maggies skafferi – Maggie Bergius
Matlagningsmamman – Sara Savin
Hälsobak – Melissa Oskarsson
Fredriks fika – Fredrik Nylén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.