2012 startades tv-programmet Hela Sverige bakar och än idag följs programmet av ett stort antal bakintresserade personer runt om vårt avlånga land.

Nu är planeringen i full gång inför säsongens program och de ansvariga söker deltagare. Jag vet att det finns många duktiga hemmabagare och ett flertal har medverkat här på min blogg tidigare i serien ”veckans blogg”. När jag pratat med tidigare deltagare så har samtliga sagt att det var bland det roligaste de gjort och att de skaffat många nya vänner för livet.

Då en stor del av de sökande är tjejer så uppmanas även killar att söka för en jämnare fördelning. Jag vet att det finns duktiga killar som enbart bakar i hemmets trygga vrå så våga ta klivet ur trygghetszonen🥳

Vem vet, kanske är det du som står där med uppsträckta händer, tårar i ögonen och med segervrålet i halsen när du slagit juryn med häpnad över dina bakkonster. För att inte tala om dina vänner och arbetskollegor som kommer att kräva gratis fikabröd av dig under lång tid framöver😂

Om du är en hemmabagare eller om du känner någon, sök och gör det idag. Du söker här.

Foto: Hela Sverige bakar

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.