Följ mig på Instagram

Det finns idag en uppsjö med sociala medier att visa upp sig på och jag har främst valt att fokusera på min blogg samt på Instagram. Bloggen gillar jag bäst för där styr och ställer jag allt själv utan yttre påverkan. Efter bloggen är det Instagram som hyser mitt största intresse och där följer jag många intressanta svenska och internationella konton.

Mitt Instagramkonto heter Robbans bästa och du finner kontot här.
I höstas startade jag även ett konto på Insta med bilder på landskap, natur och blommor som jag fotat. My Nordic Window hittar du här. Hoppas du har lust att följa mig på båda dessa konton(✿◠‿◠)

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten eller sponsrade inlägg. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat, antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.