Då har det återigen blivit dags för alla lakritsälskare att besöka lakritsfestivalen som går av stapeln nu på lördag och söndag (14 och 15 april) på Annexet som ligger vägg-i-vägg med Globen. Lakritsfestivalen är sedan starten 2009 en årlig hyllningsfest till lakritsens ära och en mötesplats för lakritsvänner från hela världen.

Festivalen erbjuder workshops, provningar och föreläsningar och du kan också besöka utställarna på plats. Scenprogrammet erbjuder bla polkagrisbakning, Sveriges favoritlakrits 2018 och så visar Liv Sandberg upp veganska praliner och tårtor.

Foto: Erwan Hesry för Unsplash
Foto: Erwan Hesry för Unsplash

Inträdet går loss på 145 kronor (barn upp till 10 år går in gratis tillsammans med målsman) och biljetter kan du köpa här.

Annexet
Globentorget 2
Tid lördag: 09.00-18.00
Tid söndag: 10.00-17.00
Hitta hit: Här

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.