Matbloggsprat i Ölpodden

Hem Matbloggspriset Matbloggsprat i Ölpodden

Nu i veckan kom Ölpodden ut med ett specialavsnitt om Matbloggspriset som är Nordens största och äldsta mat- och dryckespris. Prisutdelningen gick av stapeln den 10 november på Sthlm Food & Wine (f.d. Mitt kök). Det efterföljande minglet arrangerades på Nya Carnegiebryggeriet i Hammarby Sjöstad i Stockholm och där samlades årets vinnare, tidigare pristagare och jurymedlemmar.

Ölpodden drivs av Christian ”CC” Eikner som jobbat i bar- och restaurangbranschen i 25 år och han brinner för öl och mat. Han jobbar på Carnegiebryggeriet med extern och intern utbildning. Ölpodden, som är sponsrad av Carlsberg, startade i juli 2014 och behandlar all svensk öl och en del av podden är de resor runtom i landet som ”CC” gör. Nya avsnitt läggs ut en gång i månaden på Itunes och Soundcloud. Jag kan även informera om ”CC” är utbildad operasångare.

I specialavsnittet som släpptes nu i tisdags medverkar Ylva Vitorovic och Kinna ”Mormors mat” Jonsson som ansvarar för Matbloggspriset, Gustav ”Jävligt gott” Johansson, Diana ”By Diadonna” Dontsova, Magnus ”Aqua Vitae” Reuterdahl, Karin ”Bagerskan” Bernfalk och så lilla jag.

För att lyssna, klicka på valfri länk så får du 28 minuters härlig avkoppling.
Soundcloud
Itunes

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.