Pascal ynglar av sig

Pascal öppnade upp sin första enhet i Stockholm på vårkanten 2014 i Vasastan av syskonen Hosep, Arman och Jannet Seropian. Namnet har de fått från Paris första kaffehus som öppnades år 1672 av en armenier som hette Pascal. Några år senare slog de upp en enhet på Skånegatan 76 – där Urban Delis bageri tidigare låg. År 2023 öppnade syskonen upp en kaffebar på Sturegatan 8 vid Sturegallerian.

I augusti öppnar syskonen bageri Kompass i Enskede, närmare bestämt Sockenvägen 477 i närheten av Skogskyrkogårdens t-banestation. Lokalen har tidigare inhyst kafé- och bageriverksamhet då Dalarö bageri hade sin produktion i lokalerna och innan dess var det Enskede bakgården som låg här under flera år. Bageri Kompass kommer att producera bröd och sötebröd till Pascals samtliga enheter och till Komet Stockholm.

Pascal
Adress: Norrtullsgatan 4, Skånegatan 76, Sturegatan 8 (kaffebar)
Hemsida, Instagram, Facebook

Bageri Kompass
Adress: Sockenvägen 477 (öppnar i augusti 2024)
Instagram
Hitta hit

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.