Vad händer med PUB?

Hem Hört på stan Vad händer med PUB?

När jag var liten så älskade jag att gå till PUB men i vuxen ålder har mina besök blivit allt färre även om jag besöker Voltaire ibland. Sedan en tid har PUB nya ägare i form av Axfast som har planer på att förändra varuhuset med start i höst. Idag finns en stor oro bland handlarna och flera butiker håller på att stänga ned sina verksamheter bland annat Habitat och Room. Frågan är hur PUB kommer att se ut i framtiden och vad de kommer att erbjuda? Kommer hotellverksamheten att utökas (Scandic finns redan i PUB-huset) och vad händer med de fik som nu finns i varuhuset såsom Voltaire, Café Publik, Urban Café och Bröd & Salts lilla butik? De nya ägarna tiger som muren. Kommunikation kan vara enkelt och svårt!

Notis: som jag skrev om i juni öppnar Voltaire nytt i Sickla, har det något samband med det som händer i PUB?

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.