I november i fjol vann jag Hedersutmärkelsen på Matbloggsprisets årliga gala som arrangeras på nordens största matmässa Mitt Kök. Det är sveriges äldsta bloggpris som delades ut första gången 2005 och i juryn sitter en hel del matkändisar. För min del har det blivit en hel del intervjuer sedan dess vilket är hedrande och roligt.

Den senaste intervjun är med Better Bloggers (läs här) som är ett yrkesnätverk för bloggare. Nätverket är till för alla som bloggar, detta oavsett om du har bloggandet som ett yrke eller som en hobby. Målsättningen är att skapa en yrkesmässig standard för bloggbranschen och bli den självklara destinationen för företag som vill jobba med bloggare och online influencers. Jag blev medlem i Better Bloggers i december i fjol och om du har en blogg så kan jag varmt rekommendera att bli medlem för du får massor av bra tips som berör ditt dagliga bloggande. Bloggfamiljen är stor och vi har många gånger liknande utmaningar vara sig det handlar om teknik och sökordsmarknadsföring eller om det är företag som kontaktat dig för samarbete och vad man som bloggare då bör tänka på.

I övrigt fortsätter jag att dela med mig av bloggkärlek för det behövs i en allt tuffare miljö på sociala medier. Varje vecka lyfter jag fram en bloggare med kärlek och passion till bakning på min blogg i veckans blogg och sedan i januari lyfter jag även fram ett specifikt recept från en utvald bloggare. Om jag kan skapa bloggkärlek så kan du också göra det, prova så får du se. Vad har du att förlora?

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.