Äntligen fredag – lite av varje

Hem Hört på stan Äntligen fredag – lite av varje

Tänk att vi återigen har en skön och avkopplande helg att se fram emot och nu börjar vi även närma oss julen, uj vad tiden går fort! Idag hämtade jag Annie vid Centralstationen då hon varit i Göteborg med jobbet och därefter begav vi oss till By:fiket som drivs av LRF. Jag kommer att skriva om dem inom kort men jag kan redan nu varmt rekommendera ett besök där. Som jag skrivit om tidigare så får Kafé Esaias en syster, nämligen Kafé Orion som öppnar upp portarna nu i månadsskiftet på Norrtullsgatan 10. Om du mot all förmodan missat mina tidigare nyheter ”hört på stan” så kan du läsa dem här. Förra helgen kom jag över Länstidningen Södertälje och läste då ett reportage om bagaren Sven-Erik Fjellström som driver Svens hembageri i Södertälje. Sven är 70 år och jobbar tolv timmar om dagen men har fortfarande passion för sitt yrke. Läs artikeln här. Till sist, du har väl inte missat att årets julmarknader börjat? Först ut, Taxinge Slott och Steninge Slott. Mer info om julmarknader finner du här.

IMG_7115edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.