Foton från Sébastién Boudet

Den alltid så passionerade surdegsbagaren Sébastién Boudet blir med videopodd. Den 14 september är det premiär för Bryta bröd-podden där Sébastién tar med dig på en fängslande resa genom matsystemet. Det kommer att djupdykas i ämnen som rör mat, hälsa, jämställdhet, hållbarhet och spännande och äkta diskussioner utlovas.

En bred repertoar av gäster kommer att bjudas in, allt från från matproducenter och experter, forskare till matprofiler. De kommer att behandla de mest utmanande frågorna för att ge dig oredigerade och raka svar. Inga frågor är för svåra att behandla i strävan att hjälpa lyssnaren till att bli en mer upplyst och engagerad konsument. Det här är podcasten där gastronomi, kunskap och förändring möts när vi öppnar upp för en smakrik värld av insikter och möjligheter. Vi bryter bröd och skapar en matrevolution för en hållbar framtid!

Bryta bröd kan du följa på YouTube
Följ Sébastién på Instagram
Följ bryta bröd Instagram
Boka surdegskurser med Sébastién

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.