Nu har du chansen att till förmån för Musikhjälpens välgörenhetskampanj buda hem en resa till en av Lykkes kaffegårdar i Brasilien, Uganda, Panama, El Salvador eller Peru. Vart resan går beror på vilket land som öppnar upp först efter pandemin. Lykke har gårdar i alla dessa länder och de vill gärna ha med just dig som sällskap.

Foto: Lykke kaffegårdar

Det var i maj i år som gänget bakom Lykke kaffegårdar tog över cafè Strings lokaler på Nytorgsgatan 38 på Södermalm. Gänget består av Johan Damgaard, Lars Pilengrim, Carolina Pilensgrim, Achilles Karantoniou och Hampus Marcussen. Johan Damgaard kanske är den mest välkände av dem då han tidigare var en av grundarna till Johan & Nyström (som han lämnade 2017).

Lykke driver inte enbart en framgångsrikt kafébar utan driver även ett kafferosteri i Hökarängen och utöver det har de även ett flertal kaffegårdar i varmare breddgrader. Och nu har du chansen att få följa med Lykke-gänget på en oförglömlig kafferesa till förmån för Musikhjälpen.

Du kommer på resan att få uppleva unika och svårtillgängliga platser och få träffa Lykkes härliga kollegor på plats. Du kommer att umgås kring kaffe och har du ett kaffeintresse kommer du inte närmare råvaran än såhär. Det här är även en unik chans att få möte ett land med dess kultur och människor på nära håll.

Villkor: Resan gäller för 1 person och täcker flyg och transport från Sverige till kaffegården och hem igen. Dessutom logi under 5 dagar och en riktig djupdykning i en kaffebondes vardag och verklighet. Egen kostnad för mat och dryck tillkommer. Åldersgräns 18 år. Land beroende på tillgänglighet och rekommendationer och de siktar på att genomföra resan under 2021.

Stöd Musikhjälpen och lägg ett bud på denna resa. Du kan lägga bud fram till den 21 december klockan 23,34. Klicka här så kommer du till Tradera för att lägga ett bud.

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som anordnas i samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT Play och Radiohjälpen, där en undangömd humanitär katastrof uppmärksammas. Årets tema är Ingen människa ska lämnas utan vård. På Tradera kan du vara med och bidra till årets insamling genom att buda på auktionerna eller själv lägga upp saker till försäljning och låta pengarna gå till Musikhjälpen med kampanjkoden MH20 för privatpersoner och MHF20 för företag.
Läs mer om Musikhjälpen här.

Foto: Lykke kaffegårdar

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.