Choux Profiterole

Hem Internatonellt Choux Profiterole

Sedan i tisdags har jag varit som en Pac-Man och slukat allt som kommit i min närhet med frenesi. Jag vet inte om det är en inbillning men jag tycker att jag blir hungrigare när det är kallt, undrar om det finns en koppling mellan kyla och hungerkänslor? I tisdags kom Annies ena dotter (Beatrice) för att fira jul hos oss och hon kommer från Catania (Sicilien) men prövar nu lyckan i London. Idag var de båda på realisationsjakt och under en fikapaus skickade de över ett foto till mig (jag var hemma) varav jag studerade bakverken, kaffekopparna samt bordet och utifrån det kunde jag dra slutsatsen var någostans de var! Om jag gissade rätt? Jepp! Snacka om att jag börjar bli ”yrkesskadad” av min hobby! Här är ett klipp om hur du gör Profiterole som är ett franskt bakverk, oftast fylld med choklad, vaniljkräm eller grädde.

Video & Recipe 010 – Choux Profiterole from Spoonful Production on Vimeo.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.