Dagens fika på Broms

Hem Dagens fika Dagens fika på Broms

Vad skönt det är att kunna strosa omkring i stan utan stress och jäkt. Idag har Annie och jag noterat den ena stressiga människan efter den andra, irrandes omkring med en massa kassar fyllda med diverse klappar i ena handen och mobilen i högsta hugg med den andra!
Jag tycker ändå det är lugnare på stan jämfört med tidigare år, beror det på att folk planerat sina klappinköp tidigare eller handlar fler på nätet nu? Idag ville vi fika på en italiensk kaffebar men de vi åkte till kunde vi inte hitta någon p-plats så vi valde att åka till Broms istället. Senaste gången jag var här åt jag en helt fantastiskt god pain aux raisin så jag kände mig tvungen att beställa en även till dagens fika och den var minst lika frasig och smakrik som förra gången, c’etait magnifique.

IMG_0770edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.