Dagens fika på Espressobaren Sorelle

Hem Dagens fika Dagens fika på Espressobaren Sorelle

I går inhandlades årets första semla och idag blev det ytterligare två stycken och så kommer det att fortsätta ett tag framöver för min del då mitt semmeltest startat. I fjol testade jag semlor från 37 olika bagerier och konditorier i Stockholm och jag siktar på något liknande i år, det är ett tufft men någon måste göra det! Idag blev det lunch på underbara Kalf Hansen vid Mariatorget. Annie och jag brukar äta där då och då och de har grymma råvaror, handplockade från de bästa gårdarna runt om i landet. Rekommenderas varmt. Dagens fika blev på espressobaren Sorelle vid Fridhemsplan, ett litet och gemytligt ställe med härliga mackor och bullar (det är i stort sett det utbud som finns), dock hade jag förväntat mig mer av kaffet som var en liten besvikelse men det råder ingen tvekan om att det är ett mysigt fik samt att personalen är trevlig.

IMG_1093edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.