Det kom ett paket med choklad!

Hem Choklad Det kom ett paket med choklad!

Varje gång det kommer ett paket till mig så blir jag som ett barn på julafton:) Nu visste jag redan om innehållet i förväg men lika glad var jag för det. Försiktigt öppnade jag upp de två askarna med ett flertal chokladpraliner från Choco Chocolte. Det är Alma Sundøy (Instagram här) som driver denna chokladverkstad på Kungsholmen och har så gjort sedan 2011. Alma har ingen butik utan arrangerar chokladkurser (för alla nivåer), provningar och så finns det en webshop där man bland annat kan köpa redskap, formar, chokladfärg och strukturark. 2014 vann Alma silver i tävlingen Årets Pralin (genomförs i samband med Chokladfestivalen i Stockholm) så man kan gott nog säga att hon vet hur man formar och smaksätter praliner. Är man som jag en chocoholic så blir det nog till att boka en chokladkurs snart:) Pralinera på fotot är passionsfrukt och lime, päron och kardemumma, saltlakris-tryffel med citron samt moccapralin. Gott i gottgott.

IMG_1724edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.