Feldts Bröd & Konfekt – bagare med klös

Hem Bagerier Feldts Bröd & Konfekt – bagare med klös

Ett bageri som står på min ”att-besöka-lista” är Feldts Bröd & Konfekt i Halmstad. Det är My och Johan Feldt som driver hantverksbageriet med skratt, dans och kärlek. Jag tycker det är befriande med personer som vågar stå för sina åsikter och sticka ut hakan och My är likt en annan branschkollega, Sébastian Boudet, totalt orädd av sig och drar sig inte för att säga både det ena och det andra om exempelvis brödfusk och tillsatser i matvaror. Well done, fortsätt med att ”röra om i grytan”.

My var även med i 2015 års upplaga av Dessertmästarna men drog sig självmant ur innan finalisterna skulle utses. Innan dess hade hon gjort grymt bra ifrån sig.

Linda Lomelino är en välkänd Halmstadsbo som brukar köpa bröd på Feldts. Linda behöver väl knappast någon introduktion då de flesta matbloggare känner till henne inte bara i Sverige utan även långt utanför våra gränser. Om du mot all förmodan inte hört talas om henne sedan tidigare så rekommenderar jag dig att kika in på Lindas hemsida och spana in alla stilfulla foton hon tagit på sina egna bakverk. Linda har även fotograferat ett flertal av de bakverk som My och johan bakat bla fotot nedan.

Om du vill veta lite mer om My så hittade jag en intervju med henne från december 2013 som Hallandsposten gjorde och som du kan läsa här. Jag rekommenderar även att läsa Feldts blogg där My och Johan tar upp många tänkvärda frågeställningar. Läs den och gör det nu!

12530932_584528261698105_1468575580_nFoto: Linda Lomelino
Citrustartletter: Feldts Bröd & Konfekt

Feldts Bröd & Konfekt
Adress: Kasten Rönnowsgatan 10, Halmstad
Telefon: 035-12 16 60
Instagram: Här
Facebook: Här

Öppettider:
Tisdag-fredag 07.30-18.00
Lördag 08-00-13-00

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.