Fikadax – din fikakompass i nöden

Du har väl inte missat gruppen Fikadax på Facebook? Det var i januari 2020 som jag fick ett ryck att starta upp en grupp på Facebook som enbart fokuserar på tips på härliga fikaställen runt om landet.

Jag har länge saknat en grupp där man får tips om olika fikaställen så istället för att sitta och vänta på att en sådan grupp skulle startas upp så tog jag själv initiativet. Det viktigaste för mig är inte hur många medlemmar vi är, det viktigaste är att gruppens medlemmar känner att man får bra tips på schyssta fikaställen.

Alla slags tips på fik är välkomna, alltifrån det fina konditoriet i storstan med designmöbler och senaste snitten på bakverken till små pittoreska sommarcaféer i skogen där man får sitta på pinnstolar och jaga mygg och knott.

Gemenskap, bra tonläge och en levande fikagrupp, där har du Fikadax – din fikakompass i nöden. Häng med i gruppen du med.

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.