Fikaparadis vid Göta kanal

I augusti förra året stängde Jolla och Gebro Togan igen sitt kafé med tillhörande chokladtillverkning i centrala Norrköping – en stad där de bedrivit pralintillverkning ända sedan 1999.

På självaste midsommarafton öppnade de åter sin verksamhet, fast nu i en gammal brovaktarbostad längs med Göta kanal strax utanför Söderköping. Och vilket A-läge de har skaffat sig. Enbart ett pralinkast från kanalen och på den stora gräsmattan kan man se båtarna sakta glida förbi samtidigt som man njuter av en god fika.

Min fru Annie och jag har själv fikat ett flertal gånger hos dem i Norrköping genom åren och kan varmt rekommendera deras praliner.

Nu när Jolla och Gebro har ett kafé med detta underbara läge så kanske det är dags att även starta upp glasstillverkning så att glassrestaurangen Smultronstället inne i centrala ”Sörping” får lite konkurrens😉

Jollas Choklad & Dessert
Adress: Vänneberga bro 1, Vänneberga/Söderköping
Öppettider: Måndag-söndag 10.00-17.00
Hitta hit
Hemsida/Facebook/Instagram

✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa här.

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.