Glass i stora lass med Jesper Långstöm

Hem Video Glass i stora lass med Jesper Långstöm

Jag älskar glass och slevar i mig det mesta jag kommer över, allt från de gamla hederliga trotjänarna Piggelin, GB sandwich, 88:an, Storstrut och Nogger till italiensk gelato från mina favoritställen Gelato Scarfó och Gelato Sosta Bar i Stockholm. Vill man inte köpa glass så är det väldigt enkelt att tillverka hemma och som alltid när man skapar egen glass väljer man dosering och smak efter eget tycke. Annie och jag brukar variera mellan att göra glass och sorbet i vår glassmaskin och så öser vi på med färska bär så det blir en riktig smakbomb. Någon som är duktig och pedagogisk på att lära ut hur man gör glass hemma är Jesper Långström. I detta klipp visar Jesper hur du gör karamellglass och nygräddade glasstrutar i rånjärn. Samtliga recept (samt på passionssorbet och chokladglass som ej finns med i inslaget) finner du här.

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.