Glassa hos Målarmästarn

I Sockenplan ligger sedan 1995 Stockholms mysigaste färgbutik, Målarmästarns Färgbutik – en butik dit du går för att inhandla färg och tapeter. Det går att gilla många saker samtidigt. Bilar och kanelbullar. Fotboll och virkning. Hundar och hundgodis. Vandrande pinnar och energidryck. Styrkelyft och tulpanlökar. Färg och glass. Ja precis, färg och glass!

Tisdagen den 27:e juni slog färgaffären upp sin alldeles egna glasskiosk med kreativa glassnamn eller vad sägs om smaker som Stockholmsvit, avspärrningsband, slipkloss, träbets, fönsterkitt samt stålborste! Glassen tillverkas av schyssta råvaror hos en gelatotillverkare i Västerljung. Småskaligt och med stor passion och kunskap om hantverket.

Så nästa gång du är i Enskede, se då till att slinka in i färgbutiken vid Sockenplan för att äta glass!

Målarmästarns Färgbutik
Adress: Sockenvägen 368 (i närheten av t-banan, Sockenplan/Enskede/Stockholm)
Hitta hit
Öppettider: Måndag-fredag 07.00-18.00. Lördag 10.00-15.00
Glass hos Målarmästarn
Instagram
Hemsida färgbutiken


✶✶✶

Om Robbans bästa
Fikabloggen Robbans bästa drivs av mig Robert Kwok. Jag startade upp bloggen 2013 och skriver om den svenska fikakulturen och allt däromkring. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Jag skriver även artiklar till svensk och internationell media och till övriga företagare som vill lyfta fram den svenska fikakulturen.

Hör gärna av dig om du har något på hjärtat antingen här på bloggen eller via e-post. Mer om Robbans bästa 

 

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.