Nyheter på bloggen

Hem Robban tycker till Nyheter på bloggen

I juli 2013 startade jag Robbans bästa med syfte att tipsa om caféer, bagerier, konditorier och kaffebarer men även allt runtomkring som hör till vår fikakultur. Det är glädjande att se att antalet besökare ständigt ökar och jag får en hel del tips om olika fik jag bör besöka samt andra bra råd. Även media har i år fått upp ögonen för min blogg och i stort sett varje vecka är det någon tidning/magasin som önskar tips på olika saker. Bloggen sköter jag på min fritid och jag försöker hela tiden tänka ut nya saker för att göra den ännu mer attraktiv för dig som besökare och en nyhet är att jag inom kort kommer att bjuda in gästbloggare. Min tanke är att lyfta fram personligheter och företag som har intresse av att driva och upplysa om aktuella frågeställningar inom sitt specialområde, vilket kan vara dessert- och konditorivaror, bröd, kaffe, te, glass samt choklad. Jag hoppas kunna presentera den första gästbloggaren redan om några dagar, så håll utkik.

IMG_7140edited

Skriv ett svar

Din epostadress publiceras inte.